Podcast: Tukholmassa räjähtelee, ja Turkki kovistelee

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta ja tartutaan ajankohtaisiin puheenaiheisiin.

24.1. 2:00

Tämän päivän jaksossa on kaksi teemaa. Ensiksi: Ruotsissa on käynnissä kiihtyvä väkivalta-aalto. Toiseksi: Turkki on hermostunut Ruotsille pahanpäiväisesti, ja viikonloppuna tilanne äityi suorastaan räjähdysherkäksi. Se tarkoittaa, että nyt on pitkä matka siihen, että Turkki suostuisi ratifioimaan Ruotsin Nato-jäsenyyden.

Toimittajana Antti Tiainen, vieraana Helsingin Sanomien Tukholman-kirjeenvaihtaja Jussi Sippola.

Lue lisää: Ei, Tukholmaan ei julistettu poikkeustilaa

Lue lisää: Ruotsin ja Turkin välit äityivät uuteen kriisiin – Nato-palapelissä se lienee silti vain yksi pala

■ Arkiaamuisin julkaistava HS Visio -podcast taustoittaa päivän tärkeimmän uutisen talouden, politiikan, teknologian saralta. Voit tilata podcastin yleisimpiin podcast-palveluihin tai kuunnella sen HS:n sovelluksesta.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–HS Visio. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita