Podcast: Unkarin parlamentti ryhtyy toimiin...jos ryhtyy

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta.

1.3. 2:00

Tänään keskiviikkona Unkarin parlamentin pitäisi ottaa ensimmäinen konkreettinen askel kohti Suomen ja Ruotsin Nato-hakemusten ratifiointia. Todennäköisesti se samalla paljastaa hyvin paljon siitä tulevaisuudesta mitä Unkari on Suomelle ja Ruotsille suunnitellut.

Toimittajana Tuomas Peltomäki, vieraana Teija Sutinen.

■ Arkiaamuisin julkaistava HS Visio -podcast taustoittaa päivän tärkeimmän uutisen talouden, politiikan, teknologian saralta. Voit tilata podcastin yleisimpiin podcast-palveluihin tai kuunnella sen HS:n sovelluksesta.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–HS Visio. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita