Podcast: Kuumottava asuntolainakysymys

HS Vision aamupodcastissa taustoitetaan päivän tärkeintä uutista taloudesta, tekniikasta tai politiikasta.

| Päivitetty

Asuntolainojen koroista yhä suurempi osa on sidottu lyhyempiin kuuden kuukauden tai sitä lyhyempiin euriboreihin. Ei ihme, sillä kun katsoo jyrkästi ylös nousevaa korkokäyrää, asuntovelallista hikoiluttaa!

Tänään julkaistu Helsingin Sanomien esimerkkilaskelma näyttää, miten paljon asuntovelallinen on voinut hyötyä viimeisen vuoden aikana tai miten paljon on voinut tulla otettua takkiin viitekorkojen noustessa. Milloin 3 kk euribor on parempi vaihtoehto ja koska 12 kk euribor?

Toimittajana Elina Lappalainen, vieraana Venla Kuokkanen.

■ Arkiaamuisin julkaistava HS Visio -podcast taustoittaa päivän tärkeimmän uutisen talouden, politiikan, teknologian saralta. Voit tilata podcastin yleisimpiin podcast-palveluihin tai kuunnella sen HS:n sovelluksesta.

Voit kuunnella keskustelun yläpuolisesta soittimesta. Voit myös tilata tämän kaltaiset uutisanalyysit omaan puhelimeesi, sillä keskustelu on osa HS Visio -podcastia.

Arkiaamuisin ilmestyvässä podcastissa HS:n asiantuntijatoimittajat avaavat tärkeimpien uutisten taustoja ja merkitystä.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. HS Vision podcastin voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–HS Visio. Muut HS Vision podcastit voit kuunnella täältä. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita