[Mainos: OnePlus] Edulliset 5g-älypuhelimet ovat tulleet heti hiteiksi – ne nousivat yllättäen myyntilistojen kärkisijoille - HS Visio - mainos | HS.fi
MainosOnePlus

Edulliset 5g-älypuhelimet ovat tulleet heti hiteiksi – ne nousivat yllättäen myyntilistojen kärkisijoille

MAINOS Suomen markkinoille ilmestyi syksyllä 5g-verkossa toimivia kohtuuhintaisia älypuhelimia, jotka saavuttivat suuren suosion.

Oneplus-älypuhelinvalmistajan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén lupaa jatkaa innovatiivisen 5g-teknologian tuomista käyttäjille ympäri maailman.­


2.3. 18:51

Oneplus Nord -älypuhelimen menekki on noussut Suomessa yllättävän suureksi. Se oli myydyin 5g-verkossa toimiva Android-puhelin viime vuoden kahdella viimeisellä vuosineljänneksellä.

Oneplus Nord -puhelimen saa ostettua omakseen yleisimmin 399 euron hinnalla.

”Olemme kiitollisia saamastamme palautteesta ja vastaanotosta. Suomessa ja Tanskassa Nordista tuli myydyin puhelin vain yhden kuukauden kuluttua myynnin aloituksesta. Menestys on ollut tasaista”, kommentoi Oneplus-älypuhelinvalmistajan Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampén.

Kuluttajien vaatimustaso älypuhelimia kohtaan kasvaa jatkuvasti ja lippulaivamallien kysyntä on suuri. Lampén näkee, että yhtiö on onnistunut parantamaan myös keskihintaisten puhelimiensa keskeisiä ominaisuuksia.

 ”5g:n ja tehokkaiden OnePlus-puhelimien avulla ihmiset voivat pelata pelejä missä tahansa!”

”Oneplus Nord -puhelimen käyttökokemus on loistava. Se tarjoaa mukaansatempaavan näytön, pitkäkestoisen akun, monipuolisen kamerajärjestelmän ja lippulaivatason ohjelmiston. 5g:n ansiosta puhelin on varma tulevaisuuden valinta.”

Kansainvälinen mobiiliteknologiayhtiö toi viime vuonna Suomen markkinoille älypuhelimet Oneplus Nord ja Oneplus Nord N10 5G. Ensimmäisenä suosioon nousi Oneplus Nord -puhelin.

5g muuttaa älypuhelinten käyttökokemusta. Tällä hetkellä sen suurimpia hyötyjä ovat nopeus ja kapasiteetti.­

Tänä vuonna myös OnePlus Nord N10 5G on löytänyt paikkansa myyntilistojen kärkijoukosta. Se oli esimerkiksi helmikuussa Elisan myydyin puhelin henkilöasiakkaille. Tällä hetkellä sen saa ostettua 249–299 euron hintaan kaupasta riippuen.

Älypuhelimet ovat markkinoiden edullisimpia 5g-verkossa toimia älypuhelimia. Syyskuussa Helsingin Sanomat uutisoi, että Oneplus Nord -älypuhelin oli noussut hetkessä myyntilistojen kärkeen.

”Suomi kulkee 5g-kehityksen eturintamassa ja on yksi tärkeimmistä markkinoistamme. Tavoitteenamme on tuoda kohtuuhintaisia 5g-laitteita markkinoille”, Lampén kertoo.

 ”Puhelimen käyttökokemus on loistava.”

Oneplus oli 5g-älypuhelinten toimitusmäärissä ykkössijalla vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä. Tuolloin yhtiöllä oli peräti 53 prosentin markkinaosuus Suomen 5g-älypuhelinmarkkinoista. Tämä tarkoittaa sitä, että joka toinen myyty 5g-puhelin oli Oneplussan.

Nämä tiedot raportoi globaalin tutkimusyhtiön Counterpointin teknologiamarkkinoita seuraava tilasto. Yhtiö tuottaa kuukausiraportteja, räätälöityjä projekteja sekä yksityiskohtaisia analyyseja mobiili- ja teknologia-alasta.

Myös vuoden 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä Oneplus oli Suomen Android 5g-älypuhelinmarkkinoiden kärjessä 49 prosentin markkinaosuudella. Oneplus säilytti paikkansa koko markkinan kolmanneksi suurimpana älypuhelinbrändinä.

Mikä oikein on 5g-puhelimenne suosion salaisuus, Tuomas Lampén?

”Usein uusissa älypuhelimissa keskitytään vain teknisiin tietoihin ja uusimpiin ominaisuuksiin, mutta pelkästään ne eivät välttämättä takaa hyvää käyttökokemusta käyttäjille. Puhelimesta tekee erinomaisen se, että käyttökokemus on joka osa-alueella kokonaisvaltaisesti hyvä.”

Oneplussalla on monipuolinen tuotevalikoima, joka vaihtelee Oneplus 8 Pro -puhelimen lippulaivamallista uusimpaan Oneplus Nord N100 -puhelimeen.­

5g on mobiilidatayhteyksien uusi tekniikka. Sen myötä tiedonsiirtonopeudet nousevat jopa satakertaisiksi verrattuna edelliseen, neljännen sukupolven 4g-tekniikkaan.

5g muuttaa älypuhelinten käyttökokemusta. Tällä hetkellä sen suurimpia hyötyjä ovat nopeus ja kapasiteetti.

”Jatkossa hyödymme kehittyneistä tekoälyn ominaisuuksista ja palveluista, kun 5g:n avulla voidaan hyödyntää pilvipalveluiden laskentatehoa”, Lampén sanoo.

Parhaillaan odotellaan Oneplussan seuraavan lippulaivasarjan lanseerausta. Yhtiö on tuomassa myös älykellon markkinoille.

 ”Oneplussan toiminnan keskiössä on aina ollut yhteisö. Siitä on tullut suurin vahvuutemme!”

Oneplus on sitoutunut tuomaan innovatiivisen 5g-teknologian kaikkialle maailmaan. Yhtiö on investoinut kymmeniä miljoonia euroja 5g-laitteiden tuotekehitykseen.

”Oneplussan toiminnan keskiössä on aina ollut yhteisö. Siitä on tullut suurin vahvuutemme! Yhteisömme jäsenet ovat suurimpia fanejamme, mutta myös kriitikoitamme. Heidän palautteensa motivoi meitä kehittämään entistä parempaa teknologiaa”, Lampén sanoo.

Oneplus on investoinut kymmeniä miljoonia euroja 5g-laitteiden tuotekehitykseen.­

Oneplus näkee 5g:n luomat mahdollisuudet vallankumouksellisina ja maailmaa muuttavina.

Viidennen sukupolven 5g-verkot mahdollistavat monipuoliset virtuaalitodellisuuden sovellukset. Kuvat, videot ja sosiaalisen median palvelut toimivat viiveettä kaikkialla. Erityisesti 5g mahdollistaa entistä sujuvamman ja mielikuvituksellisemman pelaamisen.

”Yhtäkkiä hienoimpia pelejä ei tarvitse pelata vain kotoa käsin. 5g:n kautta parantunut nopeus, lyhentynyt viive ja entistä suurempi kapasiteetti tarkoittavat sitä, että lupaus pilvipelaamisesta vihdoin toteutuu. 5g:n ja tehokkaiden OnePlus-puhelimien avulla ihmiset voivat pelata pelejä missä tahansa!”

Lue lisää yhtiöstä Oneplus.

Lue myös: