MainosHuawei

Tehoja ja tyyliä ranteeseen? Älykellojen uusi kuningas vakuuttaa timanttisilla ominaisuuksillaan

MAINOS Saisiko olla katseenkestävä älykello kaikilla mausteilla? Lippulaivakello sopii niin bisnestapaamisiin kuin lenkkipoluille.

Huawei Watch GT 30 Pro on varma valinta urheilusuoritukseen, bisnekseen ja viihteelle.


16.6. 13:37

Huawei Watch GT 3 Pro -älykellossa on saumaton titaanirunko ja kestävä safiirilasista valmistettu linssi. Iso, kirkas näyttö sekä laaja valikoima vaihdettavia kellotauluja takaavat soveltuvuuden moneen menoon.

46-millisen huippukellon 1,43-tuumainen 466 x 466 pikselin AMOLED-värinäyttö mahdollistaa tietojen esittämisen kirkkaasti ja selkeästi.

Huawei Watch GT 30 Pro onkin varma valinta urheilusuoritukseen tai viihteelle – ja se on näyttävä sinetti myös bisnespukeutumiseen.

Huawein Suomen viestintäjohtaja Joonas Nurmela pitää älykellon suurimpana vahvuutena juuri sen monipuolisuutta: se sisältää paljon ominaisuuksia vaativan käyttäjän makuun.

”Titaaninen malli on samalla myös klassisen tyylikäs, ajaton kello. Näin älykellon kova suorituskyky yhdistyy vaikuttavaan visuaalisuuteen.”

Älykello kirittää äärirajoille

Titaaninen malli on suunniteltu erityisen vaativaan käyttöön.

Kellon akku kestää jopa 14 päivää normaalilla käytöllä ja 8 päivää raskaalla käytöllä – ja älykello tukee langatonta pikalatausta, minkä ansiosta kelloon ehtii ladata riittävästi lisävirtaa kiireisen päivän keskelläkin.

Titaanisen mallin ammattilaistason urheilutoiminnot vastaavat aktiiviliikkujan tarpeisiin niin maalla kuin vedessä: kellon vankka rakenne ja uusi urheilutila sallivat rajojen rikkomisen ja muun muassa sukelluksen jopa 30 metrin syvyyteen.

TruSport-algoritmi on suomalaisen tutkimustyön ja ohjelmistokehityksen tulos.

Älykello tukee Huawei TruSeen™ 5.0+ -järjestelmää, jonka pohjana ovat muun muassa päivitetty sykkeenmittausmoduuli ja kaikin puolin aiempaa parempi sekä tarkempi mittaustarkkuus.

Samoin TruSeen™ 5.0+ -järjestelmän tehokas häiriöitä ehkäisevä suunnittelu hallitsee aiempaa paremmin äkilliset ja epätasaiset liikkeet, jolloin mittaustarkkuus pysyy korkeana esimerkiksi HIIT-, jooga-, naruhyppely- ja aerobisissa harjoitteissa.

Urheilullisuutta ja rentoa tyyliä – lue lisää Watch GT 3 Pro Titaniumista, 46 mm

Huawei Watch GT 30 Pro on näyttävä sinetti bisnespukeutumiseen.

Sporttikello vailla vertaa

Kellossa on yli 100 harjoitustilaa, AI-juoksuvalmentaja ja personoitava juoksusuunnittelu, joka perustuu käyttäjän fyysiseen kuntoon, juoksuhistoriaan sekä henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Edistyneet ominaisuudet, kuten laktaattikynnyksen ja maksimaalisen hapenottokyvyn mittaus, auttavat käyttäjää saavuttamaan parhaan mahdollisen urheilusuorituksen.

TruSport-algoritmi on suomalaisen tutkimustyön ja ohjelmistokehityksen tulos, kertoo Joonas Nurmela.

”Kaiken kaikkiaan Huawein tutkimus- ja tuotekehitystyön parissa työskentelee Suomessa yli 450 henkilöä. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että suomalainen huippuluokan T&K-osaaminen on niin näkyvässä osassa myös tämän maailmanluokan älykellon luomisessa”, Nurmela toteaa.

Tekoäly valvoo unta

Liikuntatoimintojen ohella automaattinen SpO2-seuranta huolehtii siitä, että veren happipitoisuustasot pysyvät terveellisiksi määritellyissä rajoissa.

Huawei TruSleep™ 2.0 taas seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä, minkä lisäksi se määrittää big data -analytiikan perusteella unenlaadun tason. Toiminto hyödyntää Huawein tekoälyteknologiaa tarjotakseen käyttäjille tietoa ja kehitysehdotuksia unenlaadun parantamiseksi.

Nurmelan mukaan älykellon All-day Health Management -funktio on todella kova juttu niille, jotka haluavat pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta.

”Monipuolinen terveysseuranta läpi päivän antaa kellon kantajalle tärkeää dataa. Näin pystytään parantamaan elämänlaatua ja tuomaan lisätehoja arkeen.”

Tarkan GPS-paikannuksen takaa Huawei Watch GT 3:n sisäänrakennettu kaksikaistainen GNSS, joka yhdistää viisi satelliittijärjestelmää (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS).

Bluetooth-puheluiden ansiosta taas käyttäjä voi soittaa tai vastaanottaa puheluita esimerkiksi urheilun aikana tai kun kädet ovat muuten varattuna.

Urheilullisuutta ja rentoa tyyliä – lue lisää Watch GT 3 Pro Titaniumista, 46 mm

Watch GT 3 Pro Titanium – tässä hinnat

– Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, silikoniranneke – 399 €

– Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, nahkaranneke – 399 €

– Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, titaaniranneke – 499 €

Lue myös: