MainosHuawei

Älykello kirittää terveitä elämäntapoja: nyt voit mitata verenpaineesi missä tahansa

MAINOS Älykello vie henkilökohtaisen hyvinvoinnin vaalimisen uudelle tasolle. Tässä on ensimmäinen CE-sertifioitu älykello, jolla saa seurattua muun muassa sydämen rytmiä ja ihon lämpötilaa.

Huawei Watch D auttaa pitämään huolta terveydestä. Älykello muistuttaa käyttäjäänsä esimerkiksi suorittamaan EKG-mittauksen, jos se havaitsee normaalista poikkeavaa sydämen toimintaa.


15.11. 16:08

Huawei Watch D tuo ihmisten ranteisiin aivan uudenlaisia mahdollisuuksia seurata terveyttä, sillä EKG-mittauksen ohella nyt myös verenpaineen mittaus onnistuu kellon avulla missä tahansa.

Marraskuussa myyntiin tullut Huawei Watch D on ykkösvalinta hänelle, joka etsii älykelloa jokapäiväiseen terveyden seurantaan ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Verenpaineen mittauksen ja EKG-seurannan lisäksi Huawei Watch D:ssä on runsas valikoima hyvinvointia tukevia ominaisuuksia, kuten tieteeseen perustuva unenseuranta, koko päivän SpO2-seuranta, ihon lämpötilan tunnistus sekä stressinseuranta.

Huawei Watch D on verraton treenikaveri. Siinä on valittavana yli 70 eri harjoitustilaa. Harjoittelutilojen avulla voit astua mukavuusalueesi ulkopuolelle tai vaihtoehtoisesti pitää treenin suoraviivaisena ja juosta, soutaa tai polkea sydämesi kyllyydestä.

Kello tunnistaa kuusi yleistä harjoitusta ja pystyy GNSS-paikannuksen ansiosta seuraamaan ulkoreittejäsi tarkasti.

Monipuolisten ominaisuuksien lisäksi Watch D:n käyttäjät pääsevät nauttimaan Huawei Health -sovelluksesta ja sen uudistuneista jako-ominaisuuksista.

Huawei Health -sovelluksen harjoitustiedot on nyt mahdollista jakaa huippusuositussa Strava-kuntoilusovelluksessa. Kun käyttäjä on aktivoinut datan jakamisen sovellusten välillä, hän voi katsella älykellonsa keräämiä tietoja Stravan verkkosivujen kautta.

Lue lisää: Huawei Watch D -älykello sykkeessä mukana

Mikä Huawein EKG-mittauksessa sitten on niin vallankumouksellista?

Huawei Watch D on varustettu suorituskykyisellä EKG-sensorimoduulilla, joka seuraa käyttäjän EKG-tietoja ja tuottaa reaaliaikaisia raportteja niiden pohjalta.

Lisäksi Huawei Watch D muistuttaa käyttäjää suorittamaan EKG-mittauksen, jos laite havaitsee normaalista poikkeavaa sydämen toimintaa.

Vastaavasti myös verenpaineen mittaus on viety uudelle tasolle. Perinteisesti älykellojen verenpaineen mittaustarkkuuteen on nimittäin vaikuttanut suuresti laitteen kiinnityskohta ja -tiukkuus.

Huawei Watch D suorittaa käyttäjälleen päivittäisen terveystarkastuksen – kuin huomaamatta.

Huawei Watch D:n tarkan paineanturin, paineenhallintapiirin sekä matalan virtauksen ilmatien ansiosta laite yltää verenpainemittauksessa jopa ±3 mmHg:n virhemarginaaliin – näin se mahdollistaa luotettavan verenpaineen mittauksen missä ja milloin tahansa.

Älykello ei kuitenkaan ole lääketieteellinen laite. Käytön aikana kerätyt tiedot ovat vain viitteelliseen käyttöön, eikä niitä tule käyttää lääketieteelliseen tutkimukseen, diagnosointiin tai sairaanhoitoon.

Huawein uusi tulokas myös suorittaa käyttäjälleen päivittäisen terveystarkastuksen – kuin huomaamatta.

Päivittäiset tarkastustehtävät kattavat laajan valikoiman arkielämän osa-alueita, kuten verenpaineen, harjoittelun ja elopainon, mikä auttaa tekemään terveellisistä elämäntavoista lähes automaattisia rutiineja.

Älykkäässä tilassa Huawei Watch D:n akunkesto on seitsemän päivää, joten kellon monipuolisista ominaisuuksista voi nauttia pitkään ilman jatkuvan lataamisen tarvetta.

Huawei Watch D -älykello on nyt myynnissä Suomessa suositushintaan 449 euroa.

Lue lisää: Huawei Watch D -älykello sykkeessä mukana

Lue myös: