MainosHuawei

Oletko vailla sparraajaa? Tässä on kuntoilijan nappivalinta

MAINOS Uuden älykellon keräämät tiedot hyvinvoinnista voivat siirtyä saumattomasti kuntoilusovellukseen. Näin saa hyödynnettyä monet herkut.

Huawei Health -sovelluksen harjoitustiedot on mahdollista jakaa huippusuositussa Strava-kuntoilusovelluksessa.


16.11.2022 10:08

Huawein Watch D -älykello on aktiivisen, hyvinvointiinsa panostavan ihmisen nappivalinta. Huawei Watch D on maailman ensimmäinen CE-sertifioitu älykello, joka on varustettu EKG-seurannalla ja verenpaineen mittauksella.

Tässä älykellossa on runsas valikoima hyvinvointia tukevia ominaisuuksia, kuten verenpaineen mittaus, EKG-seuranta, tieteeseen perustuva unenseuranta, koko päivän SpO2-seuranta, ihon lämpötilan tunnistus ja stressinseuranta.

Monipuolisten ominaisuuksien lisäksi Watch D:n käyttäjät pääsevät nauttimaan Huawei Health -sovelluksesta ja sen uudistuneista jako-ominaisuuksista.

Huawei Health -sovelluksen harjoitustiedot on nyt mahdollista jakaa huippusuositussa Strava-kuntoilusovelluksessa.

Kun käyttäjä on aktivoinut datan jakamisen sovellusten välillä, hän voi katsella älykellonsa keräämiä tietoja Stravan verkkosivujen kautta, kertoo Joonas Nurmela, Huawein Head of PR & Communications.

”Huawei Healthin kautta tallennetut tarkat liikunta- ja urheilutiedot sekä yksityiskohtaiset reittitiedot voidaan nyt siirtää saumattomasti käyttäjän Strava-tilille.”

”Tavoitteena on rakentaa vahvaa terveys- ja kuntoiluyhteisöä ympäri maailman.”

Tämä tarkoittaa myös sitä, että Stravan käyttäjät voivat hyödyntää monia Huawein puettavien laitteiden ominaisuuksia, kuten pitkää akunkestoa, kaksikaistaista satelliittipaikannusta ja tarkkoja suorituskyvyn seurantatietoja TruSeen™-teknologian ansiosta.

Lue lisää: Täsmällinen teknologia, pysäyttämätön elämä

Toiminto on saatavilla kaikkialla Euroopassa. Strava-yhteensopivuus toimii kaikissa Huawein puettavissa laitteissa, eli Huawei Watch D:n lisäksi myös kahdessa muussa lippulaivatuotteessa, Huawei Watch GT 3 Pro ja Huawei GT Runner.

“Huawei Health on kuluttajille loistava alusta terveyden ja liikuntatietojen seuraamiseen. Myös Strava on valtavan suosittu erityisesti sen yhteisöllisyys- ja jakamisominaisuuksien ansiosta. Olemmekin innoissamme voidessamme tarjota asiakkaillemme valinnanvaraa ja joustavuutta”, Nurmela iloitsee.

”Tavoitteena on rakentaa vahvaa terveys- ja kuntoiluyhteisöä ympäri maailman”, hän lisää.

Huawei Watch D kirittää kuntoilijaa yli 70 eri harjoitustilan kautta – ja näin esimerkiksi juoksu-, soutu-, tai pyöräilytreeni saa aivan uusia ulottuvuuksia.

Kello tunnistaa kuusi yleistä harjoitusta ja pystyy GNSS-paikannuksen ansiosta seuraamaan ulkoreittejä tarkasti.

Huawei Watch D on ”henkilökohtainen terveyssparraaja”, jonka suorittamat päivittäiset tarkastustehtävät kattavat laajan valikoiman arkielämän osa-alueita, kuten verenpaineen, harjoittelun ja elopainon. Näin terveellisistä elämäntavoista voi tulla rutiineja melkein vaivihkaa.

Huawei Health -sovelluksen avulla terveystiedot, kuten verenpaineraportit ja epätavalliset lukemat, on helppo jakaa perheen sisällä – ja samalla huolenpito läheisistä vahvistuu vaivattomasti.

Älykello ei kuitenkaan ole lääketieteellinen laite. Käytön aikana kerätyt tiedot ovat vain viitteelliseen käyttöön, eikä niitä tule käyttää lääketieteelliseen tutkimukseen, diagnosointiin tai sairaanhoitoon.

Lue lisää: Täsmällinen teknologia, pysäyttämätön elämä

Lue myös: