MainosHonor

Ilmiömäinen testitulos: Uutuuskännykän akku kestää jopa kolme päivää

MAINOS Markkinoille juuri tullut edullinen kännykkä sopii hyvin puhelimen suurkuluttajille. Uutuus on silmäystävällinen, ja sen akunkesto hakee vertaistaan.

Älykäs akunsäästöteknologia suojaa Honor Magic5 Liten 5100 mAh:n akkua, ja saa sen kestämään useita päiviä.


Maaliskuun alussa markkinoille tullut Honor Magic5 Lite edustaa matkapuhelinten aatelia. Tyylikäs ja kevyt puhelin on paitsi edullinen myös sen akun kestävyys on ilmiömäinen.

Honor Magic5 Liten seurassa ei joudu pelkäämään, riittääkö puhelimen akku suosikkisarjan seuraamiseen tai vaikkapa parin päivän reissuun – silloinkin, kun laturi on unohtunut kotiin.

Honorin uutuuspuhelimen akku voitti äskettäin maailmanlaajuisen DXOMARK:in akkujen suorituskykyvertailun.

Akku kestää aktiivisella akunkäytöllä noin kaksi vuorokautta, kohtuullisella käytöllä peräti kolme vuorokautta.

Honor Magic5 Liten ohjelmistossa on otettu merkittäviä, akun säästöön liittyviä edistysaskelia. Esimerkiksi älykäs verkon valinta ja epätavallinen virrankulutuksen hallinta ehkäisevät ennalta akun kulumista. Ne tekevät akun suorituskyvystä poikkeuksellisen.

Puhelimen 5100 milliampeeritunnin akku kestää aktiivisella akunkäytöllä noin kaksi vuorokautta, kohtuullisella käytöllä peräti kolme vuorokautta.

Honor on maailman johtava älylaitteiden valmistaja ja näyttää suuntaa monien uraauurtavien teknologioiden kehittämisessä. Esimerkiksi Magic5 Liten ohjelmisto-ominaisuudet ehkäisevät ennalta myös akun kulumista.

Honor Magic5 Lite on kaikista yli 5000 mAh:n akkua käyttävistä puhelimista ohuin ja kevein.

Honor Magic5 Lite on loistava valinta paljon puhelinta käyttäville. Uutuuspuhelimen kautta maailma näyttää kirkkaalta: puhelimen suuri ja kaareva AMOLED-näyttö toistaa peräti 1,07 miljardia väriä.

Silmäystävälliseksi vaihtoehdoksi puhelimen tekee myös sen 120 hertsin virkistystaajuus sekä puhelimen näytönhimmennysteknologia ja sinivalon suodatustoiminto.

Mitä joka paikassa mukana kulkevaan seuralaiseen tulee, myös puhelimen pitää olla kaunista katseltavaa. Honor Magic5 Litestä on saavana upeita värivaihtoehtoja.

Kun haluaa taltioida elämänsä huippuhetkiä, puhelimen muisti riittää vaivatta.

Vihreä Emerald Green kimaltaa kuin smaragdinvärinen vuorenlaki auringossa. Hopeinen Titanium Silver tuo mieleen pilvenreunan auringonpaisteessa, ja musta Midnight Black on puhdas ja yksinkertainen, ikuisesti tyylikäs klassikko.

Uutuuspuhelin edustaa huippuunsa vietyä muotoilua. Näytön reunan kultainen 45-asteen kulma hivelee silmää ja tuo tunteen luksuksesta. Puhelimen rungon paksuus on vain 7,9 millimetriä, ja se painaa akkuineen ainoastaan 175 grammaa.

Puhelimen voi avata näppärästi näytön alle sijoitetulla sormenjälkilukijalla. Myös vahinkoihin ja töyssyihin on varauduttu. Jos puhelin putoaa, laitteen vankka runko ja näytön normaalia paksumpi lasi suojaavat sitä.

Honorin melunvaimennustekniikka eliminoi ympäristömelua ja parantaa ihmisääntä, mikä tekee puheluista entistä selkeämpiä ja puhtaampia.

Honor Magic5 Lite on kahteen kertaan Hi-Res Gold -sertifioitu, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on nautinnollista niin langallisten kuin langattomien kuulokkeiden avulla.

Kun haluaa taltioida elämänsä huippuhetkiä, puhelimen muisti riittää vaivatta. Honor Magic5 Litessa on kuusi gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Honor Magic5 Liten kolminkertainen kamera tarjoaa valokuvaukseen uudenlaisia mahdollisuuksia. Puhelimen 64 megapikselin pääkameran lisäksi käytössä on viiden megapikselin ultralaajakuvakamera, kahden megapikselin makrokamera ja 16 megapikselin etukamera.

Jo ensimetreillä voi huomata, kuinka helppoa merkityksellisten, tarkkojen ja tunnelmallisten kuvien ottaminen onkaan!

Lue lisää: Honor Magic5 Lite

Honor Magic5 Lite

Mitat: 161,6 mm x 73,9 mm x 7,9 mm

Paino: 175 g (Sis.akku)

Akku: 5100 mAh

Näyttö: 6,67 tuumaa, AMOLED, Full HD+ (2400 x 1080). 120 Hz kaareva OLED-näyttöpaneeli, sinivalonsuodatustoiminto, TÜV Rheinland3

Kolmoiskamera + salama: 64 MP pääkamera, 5 MP ultralaajakulmakamera ja 2 MP makrokamera

Etukamera: 16 MP

RAM-muisti: 6 Gt

Tallennustila: 128 Gt

Käyttöjärjestelmä: Magic UI 6.1 (Android 12)

Lisäksi: Bluetooth 5.1, USB-C, Wi-Fi, NFC

Päivityslupaus: 1 Android-versiopäivitys ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Lue lisää: Honor Magic5 Lite

Lue myös: